Transport animale de compania Romania Austria


Efectuam curse regulate pentru transportul de caini si pisici pe ruta Romania - Austria. Alege sa trimiti companionul tau spre Austria in cele mai bune conditii. Cainele sau pisica ta poate ajunge in Austria in termen de 24-48 de ore de la data preluarii in funtie de locatia de preluare din Romania si destinatia din Austria. In Austria putem ajunge in urmatoarele orase: Viena, Linz, Melk, Wels, Graz, Salzburg, Graz, dar si in alte orase.

Din Romania putem prelua animale de companie pentru transportul acestora in Austria din urmatoarele orase ale tarii: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Baia Mare, Zalau, Satu Mare, Oradea, Arad, Deva, Alaba Iulia, Bistrita, Targu Mures, Buzau, Suceava, dar si alte orase. Pentru detalii privind ruta exacta va rugam sa ne contactati telefonic.

Livrarea la domiciliu (door to door) in Austria este posibila in anumite regiuni, pentru a stabili in ce locatii din Austria se poate efectua livrarea la usa va rugam sa discutati cu unul dintre colegii nostri.

Transportam animale de companie, din Austria catre Romania!

Efectuam si curse de RETUR pentru transportul animalelor din Austria in Romania. Putem prelua animale pe ruta Salzburg - Branau - Linz - Wels - Viena si sa livram in orasele de preluare din Roamnia mentionate mai sus, aproape in intreaga tara.

austria

Conditii oferite pentru transport


Oferim cele mai bune conditii de transport pentru animalul tau de companie! Autoutilitarele noastre au custi incapatoare pentru caini de orice dimensiuni, dar si pentru pisici. Acestea sunt dotate cu sistem de climatizare care pastreaza o temperatura constanta indiferent de conditiile meteo exterioare (vara/iarna). De asemenea, masinile sunt echipate cu un sistem in/out de ventilare pentru improspatarea aerului pe perioada transportului. Fiecare dintre autoutilitarele noastre din dotare sunt autorizate ANSVSA si sunt inregistrate in sistemul international TRACES. Personalul nostru este format exclusiv din oameni iubitorii de animale, care au urmat si absolvit cursul DSV de ingrijire animala pe durata transportului, obtinand certificatul de competenta profesionala. Pe durata transportului proprietarii vor primii periodic informatii cu privire la locatie, starea animalului, trafic si alte informatii utile cu privire la transportul patrupedului spre destinatie. De asemenea, ora sosirii va fi anuntata din timp pentru a facilitata o descarcare rapida a animalului la destinatie.

Acte necesare pentru transportul cainilor si pisicilor in Austria


1. Varsta minima pentru transportul unui animal de companie in Austria este de 4 luni daca schema de vaccinare a fost realizata corespunzator, iar vaccinul antirabic a fost administrat la 12 saptamani

2.Cainele sau pisica trebuie sa fie microcipat/a (inainte sau maxim in aceeasi zi cu vaccinarea antirabica)

3. Animalul de companie trebuie sa fie vaccinat antirabic, iar vaccinul sa fie in valabilitate (sa fi trecut cele 21 de zile de carantina de la efectuare primului vaccin antirabic)

4. Cainele sau pisica trebuie sa fie sanatos/a, iar un medic veterinar sa-l fi examinat cu 24 de ore si sa confirme prin semnatura si parafa examinarea pe pasaportul animalului

5. Cu 24 de ore inainte de plecare se va face deparazitarea interna si externa obligatorie, care se vor regasi trecute de un medic veterinar si in pasaportul animalului

6. Toate datele trecute in pasaport trebuie sa fie scrise citet, FARA CORECTURI, insotite de semnatura si parafa medicului veterinar

7. Microciparea si vaccinarea antirabica trecuta in pasport trebuie sa se regaseasca si in Registrul Cainilor cu Stapan din Romania(RECS)

Important de stiut !
Nu transportam animale agresive, animale bolnave, femele gestante, catei cupati sau animale care nu au toate actele necesare indicate mai sus.

Modalitati de plata pentru transportul cainilor si pisicilor in Austria

- Numerar (avans si rest de plata la destinatie)
- Virament bancar (Banca Transilvania)
Pentru mai multe informatii privitoare la rezervare si plata va rugam sa ne contactati telefonic

© 2018 Rimbo Media. All rights reserved