Transport caini si pisici Germania


Ne face placere sa va informam ca avem curse regulate pentru transport de caini si pisici pe ruta Romania - Germania. Alege sa trimiti patrupedul tau spre Germania in cele mai bune conditii! Cainele sau pisica ta poate ajunge la destinatie in termen de 24-48 de ore de la data preluarii, in funtie de locatia de preluare din Romania si destinatia finala din Germania. Putem ajunge in urmatoarele orase ale Germaniei: Munchen, Augsburg, Ulm, Stuttgart, Karlstruhe, Koln, Mannheim, Frankfurt, Bonn, Dusseldorf, Dortmund, uneori si in orase precum Berlin, Dresda, Hanover sau altele .

Din Romania putem prelua animale de companie pentru transport in Germania din urmatoarele localitati ale tarii: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Baia Mare, Zalau, Satu Mare, Oradea, Arad, Deva, Alaba Iulia, Bistrita, Targu Mures, Buzau, Suceava, dar si alte orase. Pentru detalii privind ruta exacta va rugam sa ne contactati telefonic.

Livrarea la domiciliu (door to door) in Germania este posibila in anumite regiuni, se este taxata suplimentar. Pentru a stabili in ce locatii se poate efectua livrarea direct la usa va rugam sa discutati cu unul dintre colegii nostri.

Transportam caini si pisici si din Germania catre Romania

Efectuam si curse pe RETUR pentru transport animale de companie din Germania spre Romania. Putem prelua animale din partea de vest, centru, sud si estul Germaniei si sa livram in orasele din Roamnia enumerate mai sus, aproape in intreaga tara.


transport-caini-germania

Conditii oferite pentru transport animale de companie


Oferim cele mai bune conditii de transport pentru animalul tau de companie! Autoutilitarele noastre au custi incapatoare pentru caini de orice dimensiuni, dar si pentru pisici. Autovehiculele sunt dotate cu sistem de climatizare care pastreaza o temperatura constanta indiferent de conditiile meteo exterioare (vara/iarna). De asemenea, masinile sunt echipate cu un sistem in/out de ventilare pentru improspatarea aerului pe perioada transportului. Fiecare dintre autoutilitarele noastre sunt autorizate ANSVSA si sunt inregistrate in sistemul international TRACES. Personalul nostru este format exclusiv din oameni iubitorii de animale, care au urmat si absolvit cursul DSV de ingrijire animala pe durata transportului, obtinand certificatul de competenta profesionala. Pe durata transportului proprietarii vor primii periodic informatii cu privire la locatie, starea animalului, trafic si alte informatii utile cu privire la transportul patrupedului spre destinatie. La cerere se pot trimite si foto/video in limita timpului disponibil, intrucat prioritatea echipajului este sa se ingrijeasca de necesitatile animalelor pe perioada transportului. Ora sosirii va fi anuntata din timp pentru a facilitata o descarcare rapida a animalului la destinatie.

Acte necesare pentru transportul animalelor de companie in Germania


1. Varsta minima pentru transportul unui animal de companie in Germania este de 4 luni daca schema de vaccinare a fost realizata corespunzator, iar vaccinul antirabic a fost administrat la 12 saptamani

2.Cainele sau pisica trebuie sa fie microcipat/a (inainte sau maxim in aceeasi zi cu vaccinarea antirabica)

3. Animalul de companie trebuie sa fie vaccinat antirabic, iar vaccinul sa fie in valabilitate (sa fi trecut cele 21 de zile de carantina de la efectuare primului vaccin antirabic)

4. Cainele sau pisica trebuie sa fie sanatos/a, iar un medic veterinar sa-l fi examinat cu 24 de ore si sa confirme prin semnatura si parafa examinarea pe pasaportul animalului

5. Cu 24 de ore inainte de plecare se va face deparazitarea interna si externa obligatorie, care se vor regasi trecute de un medic veterinar si in pasaportul animalului

6. Toate datele trecute in pasaport trebuie sa fie scrise citet, FARA CORECTURI, insotite de semnatura si parafa medicului veterinar

7. Microciparea si vaccinarea antirabica trecuta in pasport trebuie sa se regaseasca si in Registrul Cainilor cu Stapan din Romania(RECS)

Important de stiut !
Nu transportam animale agresive, animale bolnave, femele gestante, catei cupati sau animale care nu au toate actele necesare indicate mai sus.


Modalitati de plata pentru transportul cainilor si pisicilor


- Numerar (avans si rest de plata la destinatie)
- Virament bancar (Banca Transilvania)
- Plata in rate cu cardul Star BT, Card Avantaj, Bonus Card, sau cardurile de cumparaturi emise de Alpha Bank

Platile cu cardul se realizeaza prin intermediul platformei de plati securizate NETOPIA PAYMENTS cu care socitatea noastra are o relatie contractuala.

netopia-payments

© 2018 Rimbo Media. All rights reserved